vakiel
ارائه خدمات حقوقي

در هر شركتي مقداري از بدهي وجود دارد. در واقع تحت شرايطي مثل بالا و پايين شدن بازار و بر هم خوردن نظم اقتصادي و يا عدم سودآوري در معامله‌اي، ميزاني از بدهي به وجود مي‌آيد. بدهي شركت و مسئوليت پرداخت آن امري است كه در مسير كسب و كار و تجارت شما ممكن است براي شركت‌هاي سهامي خاص به وجود آيد. براي آشنايي بيشتر با قوانين مربوط به شركت سهامي خاص كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: بدهي شركت سهامي خاص

مسئوليت بدهي شركت هاي سهامي خاص

شركت‌هاي سهامي خاص از جمله پر طرفدارترين شركت‌هايي هستند كه افراد دوست دارند در آن سرمايه‌گذاري كنند و يا خودشان اقدام به تأسيس اينگونه از شركت‌ها كنند. اما قبل از هر چيز بايد به اين مورد هم توجه كنيد كه شركتي كه قصد داريد در آن سرمايه‌گذاري كنيد و يا خودتان قصد تأسيس آن را داريد، مسئوليت بدهي آن بر عهده چه كسي است. براي درك اين موضوع لطفاً تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

بدهي در شركت‌ سهامي خاص چيست؟

بدهي را مي‌توان نوعي تعهد مالي به حساب آورد. تعهدي است كه شركت عليه خود و به نفع ديگران پذيرفته است. حتي اگر افرادي ديگر بدهكار شناخته شوند، اين بدهي شركت است و بر اساس قانون آن‌ها نمي‌توانند از پرداخت آن سر باز زنند. بر اين اساس سهامداران، مديران، يا اعضاي هيئت مديره و يا مدير عامل مسئول پرداخت بدهي شركت‌ها نيستند. چراكه شركت شخصيتي مستقل از اين افراد دارد.

براي آشنايي با ضوابط مربوط به انواع شركت سهامي كليك كنيد.

مسئوليت شركا در مورد بدهي شركت

در اين خصوص شركت‌ها به سرمايه‌اي و شخصي تبديل مي‌شوند و اين مسئوليت در آن‌ها ابعاد قانوني متفاوتي پيدا مي‌كند.

شركت سرمايه‌اي

شركت‌هاي سرمايه‌اي روي سرمايه‌هايي كه شركا وارد شركت مي‌كنند، ارزش پيدا مي‌كنند. از اين رو آن‌ها فقط مسئول سرمايه‌ها هستند، نه مسئول بدهي شركت. در واقع شركا در قبال بدهي شركت سرمايه‌اي مسئوليتي نخواهند داشت. شركت‌ها نبايد براي پرداخت بدهي به سهامداران، سرمايه‌گذاران و يا شركا روي آورند. چون آن‌ها مسئوليتي ندارند. تنها شركت با تمام دارايي‌اش مسئول پرداخت تمام طلب طلبكارانش است. شركت سهامي خاص نيز در همين دسته قرار مي‌گيرد.

شركت خصوصي

در شركت‌هاي شخصي اشخاص بيشترين اهميت را دارند. از اين رو مسئوليت پرداخت بدهي در شركت‌هاي شخصي شركا هستند. مثلاً شركت‌هاي تضامني كه در صورت به وجود آمدن بدهي، شركا مسئوليت پرداخت بدهي را بر عهده دارند.

براي انجام تمامي امور مربوط به ثبت شركت ها كليك كنيد.

مسئوليت پرداخت بدهي در شركت سهامي عام و خاص

در اين شركت‌ها صاحبان سهام به ميزان مبلغ اسمي سهام شان مسئول پرداخت بدهي مي‌باشند. به‌طور مثال مثلاً اگر سرمايه شركت، يك ميليارد ريال منقسم به يك ميليون سهام هزار ريالي باشد و يكي از سهام داران داراي ۱۰ درصد سهم معادل صد هزار سهم هزار ريالي (صد ميليون ريال) سهم باشد در مورد بدهي‌هاي شركت، فقط تا ميزان صد ميليون ريال، مسئول خواهد بود.

بنابراين در وهله نخست، اين شركت‌ها بدون توجه به تعداد و نوع مسئوليت شركاء و سهامدارانشان، مسئول پرداخت بدهي‌ها و انجام تعهداتش مي‌باشند و در صورتي كه اموال و سرمايه شركت براي پرداخت بدهي‌ها و انجام تعهدات شركت كفايت نكرد پس از انحلال شركت، نوبت به مسئوليت شركاء و سهامداران نمي‌رسد. مگر اينكه قصور آن‌ها اثبات شود.

بدهي مالياتي

از نظر قانوني و قانون ماليات در كشور، مسئوليت هر بدهي در خصوص ماليات با آخرين مديران آن شركت است. ولي از ديد قانون تجارت مسئوليت‌هاي مالي هر شخص حقوقي با مديران آن است و هميشه نسبت به دوره مديريتشان مسئوليت دارند. در واقع اگر شركتي در خصوص ماليات بدهكار باشد، كل شركت بايد از محل وجوه و داراي‌ها نسبت به پرداخت آن اقدام كنند.

براي آشنايي با نحوه خروج از شركت سهامي خاص كليك كنيد.

استثنا پرداخت بدهي شركت سهامي خاص

البته در مواردي قانوني مديران و سهامداران نيز براي پرداخت بدهي‌هاي شركت مسئول شناخته مي‌شوند. اگر اين بدهي به دليل تخلفات هيئت مديره و يا مدير عاملان باشد، اشخاص نام برده شده به صورت فردي و يا مشترك مسئول پرداخت بدهي هستند. به‌خصوص زماني كه شركت ورشكسته شود يا دارايي‌هاي آن براي پرداخت بدهي‌هاي آن كافي نباشد، با اثبات تخلف مديران از مقررات اساسنامه يا ساير مقررات كه باعث ورشكستگي شركت شده است مي‌توان تا ميزاني از ديوني كه شركت قادر به پرداخت آن‌ها نيست را از مديران مطالبه كرد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

شركت‌هايي كه مسئوليت محدود دارند چگونه بدهي خود را پرداخت مي‌كنند ؟

شركاء فقط تا ميزان سرمايه‌اي كه در شركت با مسئوليت محدود دارند مسئول بدهي شركت در برابر اشخاص ثالث خواهند بود.

چگونه روند قانوني را براي پرداخت بدهي خود انجام دهيم ؟

شما بايد با مشاوران حقوقي در اين زمينه صحبت كنيد و نسبت به پرداخت بدهي شركت، بهترين را برگزينيد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص بدهي شركت سهامي خاص، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون بدهي شركت سهامي خاص پاسخ دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: بدهي شركت سهامي خاص

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/27  ] [ ۲۰ ] [ vakiell ] [ ]

خروج از شركت سهامي خاص داراي ضوابطي است كه حتما بايد مراحل آن طي شود. شركت‌هاي سهامي بعد از ثبت در رديف شركت‌هايي با فعاليت تجاري قرار مي‌گيرند. در اين شركت‌ها شركايي وجود دارد و هر كدام نيز به عنوان سهام‌دار شناخته مي‌شوند. اما برخي از مواقع مشكلاتي رخ مي‌دهد كه فرد مي‌خواهد از شركت سهامي خاص خارج شود. اگر مي‌خواهيد بدانيد كه نحوه خروج يك فرد از شركت سهامي خاص چگونه است، با ما همراه باشيد. براي آشنايي بيشتر با ويژگي‌هاي شركت سهامي خاص كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: خروج از شركت سهامي خاص

خروج از شركت سهامي خاص

خروج افراد از شركت هاي سهامي خاص شرايطي ويژه‌اي دارد كه با بقيه شركت‌ها متفاوت است. براي خروج از اين شركت بايد اقداماتي انجام دهيد كه در اين مقاله شما را با نحوه خروج از شركت سهامي خاص آشنا خواهيم كرد.

شركت سهامي خاص

شركت سهامي، شركتي است كه سرمايه آن متشكل از سهام است و سهامداران به اندازه سهامي كه دارند در قبال بدهي‌هاي شركت مسئولند. در شركت سهامي خاص مؤسساني وجود دارند كه تمام سرمايه آن شركت توسط همين مؤسسان تأمين مي‌گردد.

ويژگي‌هاي شركت سهامي خاص

اين نوع از شركت‌ها ويژگي‌هاي خاصي دارند. در شركت سهامي خاص تعداد سهامداران بايد بيشتر از سه نفر باشند. در اين شركت‌ها سرمايه شركت نيز نبايد كمتر از يك ميليون ريال باشد و تعداد مديران نيز بايد حداقل سه نفر باشند. نقل و انتقال سهام در اين نوع شركت با محدوديت مواجه نيست اما سهامداران مي‌توانند در اساسنامه خلاف آن را تعيين كنند. يعني در اساسنامه بنويسند هرگونه نقل و انتقال سهام منوط به تاييد مديران است. براي انجام امور ثبت شركت ها كليك كنيد.

دلايل ورود و خروج اعضا از شركت سهامي خاص

در شركت‌هاي مختلف از جمله شركت‌هاي سهامي خاص، بنابر دلايل خاصي ورود و خروج‌هايي صورت مي‌گيرد. از جمله:

  • ورود اعضاي تازه به مجموعه
  • جايگزين كردن افراد با ديگران
  • ورود شريك جديد با سرمايه بيشتر
  • انصراف يكي از اعضا براي ادامه كار با شركت
  • در زمينه خروج از شركت، افراد تازه‌اي به شركت وارد مي‌شوند كه بايد از قوانين خاصي تبعيت نمايند.

نحوه خروج از شركت سهامي خاص

در اين شركت‌ها خروج با توجه به شرايط خاصي صورت مي‌گيرد. يعني اگر كسي بخواهد وارد شركت شود بايد سرمايه داشته باشد كه اين ورود گاهي منوط به افزايش سرمايه است كه تشريفات و مقدمات خاصي دارد. اما اگر كسي بخواهد از شركت سهامي خاص خارج شود بايد سهام خود را به فرد و يا يكي از اعضاي شركت انتقال دهد.

تهيه صورت جلسه

در شركت‌هاي سهامي خاص براي اينكه نقل و انتقالات صورت بگيرد بايد صورت جلسه براي همين موضوع تهيه و تنظيم گردد. بعد از آن فرم انتقال سهام صورت مي‌گيرد تا تسويه حساب‌ها انجام شود. البته بايد چهار درصد از سرمايه‌اي كه انتقال داده مي‌شود به اداره ماليات پرداخت گردد. به عنوان مثال چنانچه ۱۰۰ هزار تومان از سهام خود را منتقل مي‌كنيد، بايد ۴ هزار تومان در همان سازمان پرداخت نموده تا گواهي مفاصا حساب را دريافت نمايد.

مدارك لازم براي خروج از شركت سهامي خاص

براي خروج از شركت بايد مدارك كاملي وجود داشته باشد از جمله:

  • مدارك احراز هويت تمام اعضاي شركت
  • مهر مخصوص شركت مورد نظر
  • وجود سربرگ شركت
  • حضور تمام اعضاي هيئت مديره در جلسه نقل و انتقال
  • ارائه مدارك تكميلي مؤسسات ثبت
  • ارائه اسناد معرفي شركت توسط وكيل

نكته: هر نقل و انتقالي كه در شركت‌هاي سهامي خاص صورت مي‌گيرد بايد به اطلاع ساير اعضا برسد.

خروج اعضاي هيئت مديره

البته گاهي اعضاي اصلي هيئت مديره قصد دارند تا از شركت خارج شوند. در پايان اين پروسه و طي مراحل قانوني خروج فرد از هيئت مديره وي ديگر مسئوليتي در قبال تصميمات و اقدامات آتي هيئت مديره و همچنين بدهي‌هاي آينده شركت نخواهد داشت.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا حساب افراد بعد از خروج از شركت بسته مي‌شود؟

بله. وقتي عضوي از شركت خارج مي‌شود تمام حساب‌هاي او اعم از حساب جاري قابل برداشت، حساب دارايي و … بسته خواهد شد.

آيا بدون مراجعه به ثبت شركت‌ها مي‌توان محل شركت را انتقال داد ؟

شما مي‌توانيد صورت‌جلسه تغيير آدرس با حضور اعضاي شركت را تنظيم و مراحل بعدي را از طريق سامانه ثبت شركت‌ها ادامه دهيد و نياز به مراجعه به اداره ثبت شركت‌ها نيست. اين كار در وقت و هزينه شما صرفه جويي خواهد كرد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص خروج از شركت سهامي خاص، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون خروج از شركت سهامي خاص پاسخ دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: خروج از شركت سهامي خاص

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/17  ] [ ۱۰ ] [ vakiell ] [ ]

شركت سهامي خاص چه نوع شركتي است؟ در ماده 20 قانون تجارت انواع شركت‌هاي تجاري نامبرده شده است كه اين شركت‌ها به منظور انجام امور تجاري، كسب سود و تقسيم سود ميان شركا ايجاد مي‌گردند. انواع شركت‌هاي تجاري شامل شركت سهامي، شركت تضامني، شركت نسبي، شركت با مسئوليت محدود، شركت مختلط غير سهامي، شركت تعاوني توليد و مصرف مي‌شود. شركت سهامي كه يكي از انواع شركت‌هاي تجاري است به دو نوع تقسيم مي‌شود كه يكي از انواع آن شركت سهامي‌خاص است. در ادامه مطلب به معرفي شركت سهامي خاص مي‌پردازيم. براي آشنايي با انواع شركت سهامي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: شركت سهامي خاص

شركت سهامي خاص

شركت‌هاي سهامي يكي از انواع شركت‌هاي تجاري مطابق با ماده 20 قانون تجارت محسوب مي‌شوند كه براي انجام امور تجاري، كسب سود و تقسيم سود ميان شركا ايجاد مي‌گردند. تعريف شركت‌هاي سهامي در قانون تجارت بدين گونه آمده است كه « به شركتي گفته مي‌شود كه سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسئوليت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمي سهام آن‌ها است». اين شركت‌ها خود به دودسته شركت سهامي خاص و شركت سهامي عام تقسيم مي‌گردند.

شركت‌هاي سهامي خاص حتي اگر داراي موضوع تجاري هم نباشد، برخلاف ساير انواع شركت‌ها بازهم جز شركت‌هاي تجاري ماده 20 قانون تجارت محسوب مي‌شوند. در ماده 2 اصلاحيه قانون تجارت آمده است كه «شركت سهامي شركت بازرگاني محسوب مي‌شود ولو اين‌كه موضوع عمليات آن امور بازرگاني نباشد». سهام شركت سهامي خاص برخلاف شركت سهامي عام در بورس معامله نمي‌شود و علاوه بر آن سهام شركت‌هاي سهامي‌خاص پذيره‌نويسي نيز نخواهند شد. اين نوع از شركت‌هاي تجاري داراي تشريفاتي زيادي براي تشكيل نيستند. كليه سرمايه شركت‌هاي سهامي‌خاص توسط موسسين تأمين مي‌شود. حداقل تعداد نفرات براي تاسيس يك شركت سهامي‌خاص سه نفر است و حداقل سرمايه موردنياز براي تاسيس اين شركت 100 هزار تومان مي‌باشد.

براي آشنايي با نحوه نگارش اساسنامه شركت كليك كنيد.

ويژگي هاي شركت سهامي خاص

براي تاسيس شركت سهامي‌خاص بايد حداقل 3 نفر به عنوان سهامدار وجود داشته باشند. سهامداران شركت سهامي خاص از نظر قانون نمي‌تواند كمتر از 3 نفر بشود. اما امكان اين‌كه نفرات سهامداران بيش از 3 نفر باشند وجود دارد. همچنين شركت سهامي براي شروع كار بايد حداقل 100 هزار تومان سرمايه داشته باشد. با كمتر اين سرمايه امكان تشكيل شركت سهامي‌خاص وجود ندارد. سهامداران در برابر بدهي‌هاي شركت سهامي خاص فقط به اندازه ميزان سهام خود در شركت مسئوليت دارند. تصميم‌گيري در شركت‌هاي سهامي‌خاص ساده و سريع انجام مي‌شود. با راي اكثريت سهامداران يك موضوع تصويب مي‌شود و ملاك راي كساني است كه بيشترين سرمايه‌گذاري را انجام داده‌اند.

سهام در شركت‌هاي سهامي خاص به صورت عمومي قابل انتقال نمي‌باشد. انتقال سهام در شركت‌هاي سهامي خاص با موافقت ساير سهامداران و مديران شركت به شخص ديگري منتقل شود. به دليل عدم امكان نقل و انتقال عمومي سهام در شركت‌هاي سهامي خاص، سهام‌ اين شركت‌ها در بازار بورس معامله نمي‌شود. و همين‌طور اوراق قرضه در شركت‌هاي سهامي خاص منتشر نمي‌شود.

تشكيل شركت‌هاي سهامي خاص

پيش‌تر اشاره كرديم وجود حداقل سه نفر سهامدار و 100 هزار تومان سرمايه براي تاسيس يك شركت سهامي‌خاص الزامي است. در انتخاب نام شركت سهامي‌خاص بايد واژه “خاص” اول يا آخر نام شركت حتماً آورده شود. همچنين بايد در تمام اعلاميه‌هاي تشكيل شركت، به سهامي خاص بودن شركت اشاره شود. مدت زمان فعاليت شركت، نام شركت، موضوع فعاليت و هدف تشكيل شركت در اساسنامه شركت درج مي‌شود. همچنين تمام خصوصيات سهام، ايجاد سهام ممتاز، نحوه واگذاري سهام، مبلغ هر سهم و… بايد تعيين گردد. چگونگي تشكيل مجمع، مسئوليت هر سهامدار نسبت به آورده‌اش، آغاز و پايان سال مالي و امور مربوط به حسابداري حتي نحوه انحلال شركت از مواردي است كه در اساسنامه بايد مشخص گردد. اساسنامه شركت بايد توسط تمام سهامداران شركت امضا گردد.

از زماني كه سهامداران اقدام به ثبت شركت مي‌نمايند تا ثبت آن 7 روز كاري به درازا مي‌كشد. پس از آن نام و مشخصات شركت سهامي‌خاص در آگهي‌ها اعلام مي‌گردد بنابراين با در نظر گرفتن اين مدت 15 روز كاري براي ثبت شركت زمان لازم است. سهامداران بايد يك اظهارنامه شامل تمامي مدارك و اطلاعات لازم براي ثبت شركت، به اداره ثبت شركت‌ها تسليم نمايند. اساسنامه شركت و گواهي تأييديه بانك بايد به اظهارنامه الصاق شود. اگر بخشي از سرمايه شركت به صورت غير نقدي باشد بايد اظهارنامه جداگانه براي آن تنظيم شود. در نهايت اظهارنامه بايد توسط تمامي سهامداران شركت به امضا رسيده باشد. براي انجام امور ثبت شركت با كمترين هزينه كليك كنيد.

انحلال شركت‌سهامي خاص

هنگامي كه يك شركت سهامي خاص منحل گردد اين شركت به حالت تصفيه درمي‌آيد. و در همه‌جا در كنار نام شركت كلمه در حال تصفيه آورده مي‌شود. دلايلي كه براي انحلال شركت سهامي خاص بايد وجود داشته باشند عبارت‌اند از:

  • هدفي كه براي شركت تعيين‌شده بود محقق گردد و يا اين‌كه از بين برود بنابراين ديگر دليلي براي ادامه فعاليت شركت وجود ندارد. همين‌طور اگر هدف شركت پس از مدت مشخصي محقق نگردد.
  • مدت اعتبار فعاليتي در اساسنامه كه براي شركت در نظر گرفته شده است پايان يابد.
  • اگر سهامداران تصميم به انحلال شركت بگيرند و دو سوم مجمع تصميم را به تصويب رسانند شركت منحل مي‌شود.
  • در صورتي كه شركت ورشكسته شود.
  • با درخواست طلبكاران شركت از دادگاه براي انحلال شركت سهامي خاص.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

شركت سهامي‌خاص چه نوع شركتي است ؟

شركت‌هاي سهامي يكي از انواع شركت‌هاي تجاري مطابق با ماده 20 قانون تجارت محسوب مي‌شوند كه خود به دودسته تقسيم مي‌گردند. سهامي خاص يكي از دو نوع شركت‌هاي سهامي هستند. در متن به توضيح كامل اين شركت پرداخته‌شده است.

براي تشكيل شركت سهامي‌خاص حداقل نفرات و سرمايه چه قدر است ؟

وجود حداقل سه نفر سهامدار و 100 هزار تومان سرمايه براي تاسيس يك شركت سهامي خاص الزامي است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شركت سهامي خاص

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/6/21  ] [ ۱۸ ] [ vakiell ] [ ]

نمونه صورت جلسه تغييرات در شركت سهامي خاص با توجه به نياز متقاضيان در اين مقاله بررسي شده است. اين صورت جلسه ها براي اعلام تغييرات به اداره ثبت‌شركت‌ها ضروري است. نمونه اي از صورت جلسه تغييرات تان را مي‌توانيد از سامانه ثبت‌شركت ها نيز دريافت كنيد. در صورتي كه در ايجاد تغييرات و روند انجام آن دچار سردگمي شده ايد، حتما از طريق شماره هاي درج شده با كارشناسان تماس گرفته تا مشاوره ارائه شود. براي انجام امور ثبت شركت ها كليك كندي.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: نمونه صورت جلسه

صورت جلسه هاي تغييرات در شركت سهامي خاص

در شركت‌هاي سهامي خاص براي ايجاد هر تغيير توسط هيئت‌مديره و شريكان شركت جلسه‌اي متناسب با موضوع تغيير تشكيل مي‌گردد. بنابراين در اين جلسات براي ايجاد هرگونه تغيير صورت جلسه اي تنظيم مي‌شود. پس در ادامه به برخي از صورت جلسات تغييرات شركت سهامي خاص جهت ايجاد تغييرات پرداخته ايم. براي آشنايي با انواع شركت سهامي كليك كنيد.

نمونه صورت جلسه تغيير محل شركت سهامي خاص

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه مجمع عمومي فوق‌العاده شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت سهامداران در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت. اگر جلسه در محل ديگري برقرار شود بايد آدرس آن مكان درج شود.

بنابراين جهت اجراي ماده 101 لايحه اصلاحي قانون تجارت خانم/آقاي……به‌عنوان رئيس جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر(دوم) جلسه و خانم/آقاي……به سمت منشي جلسه منتخب گشتند.

دستور جلسه،  تغيير محل شركت بررسي شد و درنتيجه محل شركت از آدرس……و كد پستي……به آدرس……و كد پستي……تغيير كرد. بنابراين ماده……اساسنامه به شرح فوق اصلاح مي‌شود.

به خانم/آقاي……يكي از سهامداران يا يكي از مديران يا وكيل رسمي شركت وكالت اعطا مي‌گردد. تا علاوه بر مراجعه به اداره ثبت اقدام به ثبت صورت‌جلسه و همچنين امضا در دفاتر ثبت نمايند.

امضا اعضاي هيئت‌رئيسه:…….

امضا اعضاي هيئت‌مديره: …..

نمونه صورت جلسه تغيير نام شركت سهامي خاص

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه مجمع عمومي فوق‌العاده شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت سهامداران در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت.

بنابراين جهت اجراي ماده 101 لايحه اصلاحي قانون تجارت خانم/آقاي……به‌عنوان رئيس جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر(دوم) جلسه و خانم/آقاي……به سمت منشي جلسه منتخب گشتند.

دستور جلسه: تغيير نام شركت موردبحث و بررسي قرار گرفت. و چنين مقرر گشت كه نام شركت به……تغيير كند. بنابراين ماده……اساسنامه به شرح فوق تغيير مي‌نمايد.

به خانم/آقاي……يكي از سهامداران يا يكي از مديران يا وكيل رسمي شركت وكالت اعطا مي‌گردد. تا علاوه بر مراجعه به اداره ثبت اقدام به ثبت صورت‌جلسه و همچنين امضا در دفاتر ثبت نمايند.

امضا اعضاي هيئت‌رئيسه: ……

امضا اعضاي هيئت‌مديره: …..

نمونه صورت جلسه تغيير موضوع شركت سهامي خاص

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه مجمع عمومي فوق‌العاده شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت سهامداران در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت.

بنابراين جهت اجراي ماده 101 لايحه اصلاحي قانون تجارت خانم/آقاي……به‌عنوان رئيس جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر(دوم) جلسه و خانم/آقاي……به سمت منشي جلسه منتخب گشتند.

دستور جلسه: تغيير موضوع شركت سهامي خاص (يا الحاق مواردي به موضوع) بررسي شد. مقرر شد كه موضوع شركت به شرح مذكور تغيير يابد………………………………………………………… بنابراين ماده…..اساسنامه به شرح فوق تغيير مي‌يابد.

به خانم/آقاي……يكي از سهامداران يا يكي از مديران يا وكيل رسمي شركت وكالت اعطا مي‌گردد. تا علاوه بر مراجعه به اداره ثبت اقدام به ثبت صورت‌جلسه، پرداخت حق‌الثبت و همچنين امضا در دفاتر ثبت نمايند.

امضا اعضاي هيئت‌رئيسه:……

امضا اعضاي هيئت‌مديره: …..

نمونه صورت جلسه در مورد نقل‌وانتقال سهام شركت سهامي خاص

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه هيئت‌مديره شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت اعضا در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت.

دستور جلسه: هيئت‌مديره موافق كرد كه خانم/آقاي……با شماره ملي……با واگذاري كليه سهام خود به خانم/آقاي……فرزند……با شماره ملي……به آدرس…..و كد پستي……از شركت خارج گشت.

و يا؛ خانم/آقاي……با شماره ملي……با واگذاري……سهم از سهام خود به خانم/آقاي……فرزند……با شماره ملي……به آدرس…..و كد پستي……تعداد سهامش را به……سهم كاهش داده است.

امضاي اعضاي هيئت‌مديره………

امضاي خريدار……

امضاي فروشنده……

نمونه صورتجلسه افزايش يا كاهش سرمايه اختياري

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه مجمع عمومي فوق‌العاده شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت سهامداران در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت.

بنابراين جهت اجراي ماده 101 لايحه اصلاحي قانون تجارت خانم/آقاي……به‌عنوان رئيس جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر(دوم) جلسه و خانم/آقاي……به سمت منشي جلسه منتخب گشتند.

دستور جلسه (كاهش سرمايه): به پيشنهاد هيئت‌مديره و گزارش بازرس قانوني شركت در مورد كاهش سرمايه اختياري شركت مقرر شد از مبلغ……ريال به…..سهم ريالي كاهش يابد. هيئت‌مديره اختيار قانوني دارد كه مراحل قانوني و ثبت كاهش سرمايه در اداره ثبت شركت‌ها را انجام دارد.

دستور جلسه(افزايش سرمايه): به پيشنهاد هيئت‌مديره و گزارش بازرس قانوني شركت مقرر شد افزايش سرمايه شركت از مبلغ……ريال به……ريال از محل پرداخت نقدي يا تبديل مطالبات نقدي يا انتقال سود تقسيم‌نشده يا تبديل اوراق قرضه به سهام  مورد تصويب قرار گرفت. هيئت‌مديره اختيار دارد افزايش سرمايه تصويب‌شده را عملي نموده و آن را در اداره ثبت شركت‌ها ثبت نمايد.

به خانم/آقاي……يكي از سهامداران يا يكي از مديران يا وكيل رسمي شركت وكالت اعطا مي‌گردد. تا علاوه بر مراجعه به اداره ثبت اقدام به ثبت صورت‌جلسه، پرداخت حق‌الثبت و همچنين امضا در دفاتر ثبت نمايند.

امضاي اعضاي هيئت‌رئيسه:…..

امضاي اعضاي هيئت‌مديره:…..

نمونه صورتجلسه تبديل سهام بانام به بي‌نام (و بالعكس)

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه مجمع عمومي فوق‌العاده شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت سهامداران در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت.

بنابراين جهت اجراي ماده 101 لايحه اصلاحي قانون تجارت خانم/آقاي……به‌عنوان رئيس جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر(دوم) جلسه و خانم/آقاي……به سمت منشي جلسه منتخب گشتند.

دستور جلسه: موضوع تبديل سهام بانام(بي‌نام) به سهام بي‌نام(بانام) موردبررسي قرار گرفت و تصميمات مذكور اتخاذ شد. تمامي سهام بانام(بي‌نام) شركت به تعداد……سهم با تصويب سهامداران به سهام بي‌نام(بانام) تبديل مي‌شود. بنابراين ماده……اساسنامه به شرح فوق اصلاح خواهد شد. و سرمايه شركت به مبلغ…..ريال منقسم به……سهم…..ريالي بي‌نام(بانام) كه 35 درصد از آن پرداخت‌شده و باقي آن در تعهد سهامداران است. هيئت‌مديره تعهد داده كه تمام برگه‌هاي سهام بانام(بي‌نام) شركت را باطل نمايد. و در عوض سهام بي‌نام(بانام) صادر نموده و در اختيار سهامداران قرار دهد.

جلسه در ساعت….پايان يافت. و به خانم/آقاي……يكي از سهامداران يا يكي از مديران يا وكيل رسمي شركت وكالت اعطا مي‌گردد. تا علاوه بر مراجعه به اداره ثبت اقدام به ثبت صورت‌جلسه، پرداخت حق‌الثبت و همچنين امضا در دفاتر ثبت نمايند.

نمونه صورت جلسه انحلال شركت سهامي خاص

بسمه‌تعالي

نام شركت……

شماره ثبت……

سرمايه ثبت‌شده شركت……

شناسه ملي شركت……

صورت‌جلسه مجمع عمومي فوق‌العاده شركت……(سهامي خاص) با شماره ثبتي……در تاريخ……ساعت 11 صبح با حضور كليه/اكثريت سهامداران در محل قانوني شركت سهامي خاص تشكيل و تصميمات ذيل اتخاذ گشت.

بنابراين جهت اجراي ماده 101 لايحه اصلاحي قانون تجارت خانم/آقاي……به‌عنوان رئيس جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر جلسه، خانم/آقاي……به‌عنوان ناظر(دوم) جلسه و خانم/آقاي……به سمت منشي جلسه منتخب گشتند.

و دستور جلسه: تصميم‌گيري براي انحلال شركت….بعد از بررسي، شركت به علت……منحل مي‌گردد.بنابراين به خانم/آقاي……به شماره ملي…..به‌عنوان مدير تصفيه انتخاب مي‌شود. و آدرس مدير تصفيه……..به كد پستي…..مي‌باشد. مدير تصفيه به دريافت كليه اموال و دارايي‌ها و دفاتر و اوراق و اسناد مربوط به شركت اقرار مي‌نمايد.

امضا هيئت‌رئيسه:…….

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: نمونه صورت جلسه

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/11  ] [ ۱۵ ] [ vakiell ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب